2012. augusztus 5., vasárnap

Házi Tacoburger

Gondoltam csinálom már házi hamburger húst,mert ez valahogy eddig kimaradt.Az alapot anyámék adták,mert ők szoktak és csak só és bor az amivel fűszerezik a húst.Picit továbbfejlesztettem :)
Vettem pár napja taco szószt(LIDL 250ft),sejtettem hogy valamire jó lesz majd.


  • 50dkg darált marhahús 
  • bors
  • fokhagyma
  • színesbors
  • rozmaring
  • paradicsom
  • saláta
  • hagyma
  • csemege uborka vagy kigyó
  • taco szósz
  • sajt
  • hamburger cipó
  1. Először a húst csináljuk meg. Fűszerezzük:só,bors,rozmaring,fokhagyma reszelve vagy fűszersó is jó.A színesbors,rozmaring elhagyható ha valakinek nincs kéznél.
  2. sütőpapírra tesszük és kör alakú formákat készítünk belőle,előmelegített sütőbe betesszük és kb. 20 perc alatt készen is van.Amint kivesszük  minden húsra rakunk egy szelet sajtot .
  3. ha kivettük a húsokat,betesszük a cipókat félbe vágva pár percre melegedni,picit pirítani 
  4. Ezek után már csak össze kell rakni a hamburgert ízlés szerint ki mit szeretne alul-felül.A tacó szósz is belekerül,mintha mustár lenne.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...