2013. július 8., hétfő

Paradicsomos Bazsalikomos tészta

Pofon egyszerű és finom olasznak minősülő könnyű ételt készítettem.
  • 250 dkg kagyló tészta
  • 50 dkg paradicsom (ha lehet akkor koktél)
  • bazsalikom,lehetőleg friss 
  • olaj
  • mediterrán vagy olasz fűszerkeverék (ha nincs akkor só,bors)
  1. Kifőzzük a tésztát.
  2. A paradicsomokat kockára vágjuk,ha koktélpari akkor meg csak félbe.A bazsalikomot apróra vágjuk,de hagyjunk pár nagyobb darabot is meg.
  3. Olajon pároljuk a paradicsomot,fűszerezzük és pótoljuk a vizet nehogy leégjen.5-8 perc elég neki.
  4. Összekeverjük a tésztával és készen is van.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...