2012. június 22., péntek

Epres-Mascarpone Jégkrémtorta

Igazából csak valami hidegre vágytam meg  sütire.Ettem már hasonló jellegűt,ami szintén piskótába volt tekerve.
Hozzávalók
  • 25 dkg mascarpone
  • 30 dkg eper
  • kis doboz tejszín 
  • piskóta
  • csokireszelék 
  • vanília
  • cukor
A mascarponét a felvert tejszínnel cukorral és vaníliával kikeverjük.Az eper felét összeturmixoljuk vagy alaposan szétnyomkodjuk és belekeverjük,vághatunk bele darabokat is.Hagyjunk pár szemet a díszítésre.
Megkenjük vele a tortát,nekem tekercs lett.
A csokiforgácsokkal és eperrel díszítjük majd fagyasztóba  tesszük.Egy -két óra és már lehet is enni.
Ez a verzió fagyasztás nélkül is ehető természetesen.



3 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...