2012. szeptember 7., péntek

Chilis-Mentás Tagliatelle-20 Perc

Kísérletezgetek a tésztákkal és az ízekkel jelenleg.Próbálok finom és nagyon egyszerűen,gyorsan elkészíthető ételeket kreálni és nektek is ötleteket adni.Tudom sok mostanában a chili,de valamiért nagyon bejön nekem a család meg nélküle kapja.A tányéron sült csirkecomb is szerepel,de én azt kihagytam.Évek óta nem tudom megenni csak a mellét és esetleg a szárnyat.Ennek a tésztának az elkészítése nem több 20 percnél tálalással együtt.Fáradtan hazatérve sem kell robotolni órákat a konyhában.


 2 főre

  • 2chili paprika
  • 25dkg Tagliatelle  tészta
  • 4db paradicsom kockára vágva vagy paradicsomkonzerv (szintén kockázni)
  • 3 levél friss  bazsalikom vagy egy teáskanál szárított 
  • 3 levél menta

  1. a paradicsomokat felkockázzuk,bazsalikomot,chilit és a mentát apróra várjuk
  2. a chilit pár pillanatra lepirítjuk,mehet hozzá a paradicsom és a fűszerek és a só természetesen
  3. felöntjük vízzel pároljuk,amíg le nem föl majdnem,ezután újra felöntjük annyi vízzel hogy a tésztát vele együtt főzhessük.
  4. Amint lefőtt újra a víz  készen is van. .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...