2012. július 18., szerda

Málnás-Túrós Piskóta

Piskótának se nevezném kimondottan,de mindegy.Igazából csak úgy jött,mindent amit úgy éreztem beletettem és a végén az eredmény ez a finomság lett.Az elgondolásom teljesen már volt az elején,aztán változtattam.Egyszer azt is megvalósítom ezért nem árulom el :)

  • fél kiló túró
  • 4 db tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor 
  • liszt 
  • 1 citrom leve
  • porcukor
  • sütőpor
  • 1 kis doboz tejföl
  • 25dkg málna

  1.  A túrót a tejföllel,cukorral,citrom levével és még cukorral ízlés szerint kikeverjük.
  2. hozzáadjuk a 4 tojást,elkeverjük
  3. a sütőport egy kis lisztben elkeverjük,majd hozzáadjuk a túróhoz
  4. Na itt a bibi,mert sose mérek semmit.Annyi lisztet adjatok hozzá,hogy jó sűrű massza legyen ,ne folyós,mert nem fog átsülni rendesen.
  5. Tepsire helyezzük,majd a málna szemeket a tetejére nyomkodjuk.
  6. Közepes hőfokon sütjük 30-40 percet,de nézegessétek.

Hidegen is remek.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet ! Annyira guszta!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Kipróbáltam a sütidet, nagyon finom lett:)
    Nálam 2*8 ek. liszt volt elég hozzá, fele rozs, fele fehér. Bár így a gyümölcsök nem sülyedtek ennyire bele;-)
    Köszönet, hogy megosztottad!
    Gota

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...